O crema pentru noi: antirid

“In fabrica producem cosmetice, in magazine vindem speranta.”
Charles Revson

crema-luxurianta-500x500Te enervezi pentru ca au trecut cateva saptamani de cand folosesti o crema in care ai investit bani si sperante si nu apar rezultate? Cauzele pot fi multiple: poate nu este pentru tenul tau sau poate nu este naturala (ai luat-o numai pentru ca ai vazut o reclama frumoasa), poate ai asteptari nerealiste si “poate” ar putea continua.

Ingrijirea si intretinerea tenului ar trebui sa fie o activitate simpla si frumoasa pentru ca daca este complicata, sigur nu te tine! O demachiere facuta bine, urmata de aplicarea unei creme antirid pentru seara si o masca saptamanala ar trebui sa fie indeajuns (daca vrei sa te rasfeti uneori si cu alte proceduri de ce nu!). Crema noastra Crema nutritiva antirid este naturala, cu continut de uleiuri presate la rece: Argan, Avocado, Migdale si unt de Shea si este parfumata cu uleiuri esentiale pure: grapefruit roz, muscata roz (geranium), lavanda si lamaie verde (lime). Poate ca produsele cosmetice obtinute din plante sunt putin mai costisitoare dar nu foarte! insa frumusetea ta merita aceasta investitie. Si aminteste-ti ca sanatatea pielii depinde, in mare masura, si de stilul tau de viata, cu cat ai o alimentatie mai bogata in vitamine si minerale si mai saraca in grasimi cu atat apar rezultate mai bune si nici somnul si odihna nu trebuiesc neglijate.

Costul relativ ridicat al unor produse cosmetice nu reflecta calitatea – ei bine, ai grija sa nu cazi in extreme!

Produsele accesibile ca pret pot oferi rezultate bune, daca se potrivesc tipului tau de piele si sunt aplicate zilnic si nu alerga dupa promisiuni desarte gen “ten de adolescenta in x zile…”).

Related posts: