Ebio, produse cosmetice la superlativ

“Suntem in cautarea frumusetii deoarece indiferent cat de frumoasa ar fi o persoana, ea nu crede ca este frumoasa cu adevarat”.
Citat de Don Miguel Ruiz

masca-ovazIarna pielea ta este lipsită de luminozitate. In acest anotimp, pentru ca pielea ta să „înflorească”, ai nevoie de o îngrijire diferită. Rezerva-ti o zi pe saptamana pentru un rasfat total, pentru ca pielea ta să radieze!

Incepe cu o baie relaxantă  in care poti adauga câteva picături de  ulei esential de Lavanda , sau oricare ulei esential care te inspira pe tine, care-ţi va desfata simţurile si-ti creaza o stare buna.

Demachiază-te, apoi intră în cadă şi relaxează-te pentru 15-20 minute. Dupa demachiere si baie aplica-ti o masca de argila albastra de Raciu si las-o sa actioneze 10-15 minute, apoi clateste bine cu apa calduta.  Apoi maseaza-ti indelung corpul si fata cu un ulei sau unt presat la rece.

Acum citeva zile m-am intalnit cu prietenele mele, ma intreaba ce maninc sau daca sunt indragostita pentru ca… “iti straluceste chipul”? Le-am raspuns: ieri a fost ziua mea de rasfat total…..

Related posts: