Un cadou pentru o mama, o sotie, o prietena si de ce nu pentru tine!

“Acum stiu că omul este capabil de fapte mari. Dar dacă nu este capabil de un sentiment mare, atunci nu mă interesează.”

Este timpul sarbatorilor! hai sa aducem bucurii celor dragi si celor mai putin favorizati de soarta!

cadouCandva la Olanesti dupa terminarea unui curs (Noua Medicina Germanica) am primit cate o sacose cu produse de la Sano-Vita! vreau sa va spun ca am avut o bucurie imensa… de atunci mi-am propus sa aduc si eu bucurii celor dragi sau celor mai putin favorizati de soarta ori de cate ori pot. Si m-am tinut de cuvant; de sfantul Nicolae nu am primit nimic, si mi-am zis: de ce sa astept sa primesc cand pot sa ofer? Zis si facut; m-am echipat si am plecat la cumparaturi, apoi am fost la o familie cu multi copii carora le-am dus jucarii si am primit o mare rasplata; pe loc (in spatele meu cand plecam am auzit un glas de copil: jucarii!!!!!!!!!!!!!).

O idee pentru un cadou pentru o mama, o sotie, o prietena si de ce nu pentru tine!

1. Crema luxurianta nutritiva antirid cu unt de shea si ulei avocado special pentru un ten matur, si de ce nu pentru cine vrea sa ramana tanara.
2. Sapunul “Medicina naturii” medicina naturii, un sapun fara apa numai cu suc de morcovi, (de la care-si imprumuta culoarea) si miere de albine, coaja de portocala si bineanteles uleiuri vegetale; parfumat cu uleiuri esentiale de citrice.
3. Ser antirid preparat din uleiuri si uleiuri esentiale speciale pentru un ten matur.

Related posts: